2010. január 29., péntek

Mostanában

Mostanában nem vagyok annyira tevékeny blogírás terén, mint általában… sokat hímzek, a sasomon (Dimendions készlet, Eagle in the Moonlight) dolgozom, szeretném májusig befejezni, ezt a határidőt adtam magamnak. Most a sas testénél tartok, ami fekete alapon fekete fonallal hímzést jelent, nem túl élvezetes (de a haladás ténye örömmel tölt el) :-) Még karácsony előtt voltam Éva meghívására egy gyöngyös tanfolyamon, aminek az eredményével még adós vagyok (egy nagyon szép és elegáns nyaklánc készült). Ennek (vagy Éva) hatására a gyöngyfűzés felé is kacsingatok mostanság… vannak terveim, de majd csak akkor számolok be róluk, ha megvalósultak :-)

Addig is egy újabb játék, amin szívesen nyernék, Ribizli hirdette meg, nézzetek be hozzá, nagyon szép képeket találtok nála.

2010. január 19., kedd

KicsiKató 2 éves lett

Mármint KicsiKató blogja lett két éves! :-) Ebből az alkalomból egy gyönyörű sálat lehet nála nyerni, na de nem csak ezért érdemes ellátogatni hozzá! Jó olvasni és ihletmerítés céljából is tökéletes! (Évának külön üzenet: most az is játszhat, akinek nincsen blogja:-) )

2010. január 14., csütörtök

Maja

Hull az eső…na, nem úgy igaziból, hanem a babaeső…kedden Brigi, szerdán… igen, szerdán egy másik csodás kislány, Maja Boglárka látta meg a napvilágot. Apukája szerint gyönyörűséges :-) Ha jól számolom, akkor a következő Zsófi lesz (mármint a baba neve) :-)

u.i.: Senki se ijedjen meg, nem mentem át kismama blogba, de ezek a csodás dolgok is hozzátartoznak az életemhez. :-)

2010. január 13., szerda

Brigi

Tegnap este megszületett, akit vártunk, a következő kisbaba, Brigitta. Már dél körül hírt kaptam, hogy az édesanyja bement a kórházba. Onnantól gondoltam rájuk, drukkoltam, hogy minden rendben menjen. Sok egészséget és boldogságot kívánok Mamának és babának egyaránt! :-)

2010. január 6., szerda

Mindenféle x és más :-)

Egy ideje már készülök erre a bejegyzésre, most talán tényleg összejön. :-)  A két ünnep között voltunk Esztiéknél RR találkozón. Megnéztük a gömbölyödő pocakját, beszélgettünk, Ancsa kötött mindenkinek ( :-) ) és emellett mindenféle finomságot ettünk, ittunk. Köszönjük a vendéglátást! Esztinél került hozzám Ancsa RR kendője, amivel szilveszter környékén el is készültem.


ilyen az egész kendő


az én JJ szivecském

 

Ígértem, hogy mutatok még karácsonyit…. ezt a szépséges dobozt kaptam Wilimamától, és nem csak a dobozt, mert meglepetéseket rejtett el benne. Köszönöm! :-)

 


 



 


és a kincsek benne…

Később mutatok még pár apróságot, amit én készítettem karácsonyra. Olvasgattam a többiek blogját, a legtöbben készítettetek már összefoglalót 2009-es évről, felsoroltátok a fogadalmaitokat 2010-re vonatkozóan. Én most nem teszem ezt… viszont kívánom mindenkinek, hogy tartalmasan teljenek a napjaitok, éljetek szeretetben, egyetértésben önmagatokkal, sportoljatok (bicikli!), fedezzétek fel a természetet és kicsit jobban vigyázzunk a környezetünkre, mosolyogjunk többet az emberekre.

A bejegyzés végére egy képet tartogattam a karácsonyi ajándékokról, vagyis a csomagolás a lényeg. Egy kis odafigyeléssel megmarad az ajándékbontogatások öröme és a környezetedet is védheted :-)

 



Tündérke
on
Szépek az ajándékok :-) És remek ötlet a környezetkímélő csomagolás :-)

2010. január 5., kedd

Nóri

Már pár napja készülök egy bejegyzéssel, csak valahogy nem jött össze…. most sem arról írok… említettem már korábban, hogy 2010.  első felében nagy babainvázió várható. Körülöttem hét kis csöppség jövetelét izgatottan várja hét család. Az első baba a sorban ma hajnalban született meg. Nóri, 3100 g, 51 cm. Gyönyörű kisbaba (apukája elbeszélése szerint :-) ), itt is szívből gratulálok! :-)

A következő két kislány lesz, Brigi és Maja január közepén.