2014. július 31., csütörtök

Vince és Joy - egy életre szóló szerelem története

Igazi tengerparti könyv, romantikus, olvasmányos, szórakoztató, az embert hajtja a kíváncsiság, hogy vajon mi lesz a vége. Nem kell tőle sokat várni, "csak" egy szórakoztató, igazi nyaralós könyv Lisa Jewell regénye :-)
"Emlékeznek az első csók ízére? Emlékeznek, hogy azt kérdezték maguktól, vajon ő az Igazi? És emlékeznek az első fájdalmas szakításra? Vince és Joy szinte gyerekként megtalálta a boldogságot... de ahogy az lenni szokott, az élet közbeszólt."

2014. július 30., szerda

Gergő

Gergő egy csodababa, aki 490 g súllyal, tenyérnyi termettel látta meg a napvilágot tavaly. Nehéz időszakon ment át a család. Múlt héten örömmel látogattuk meg őket otthon és adtuk át Gergő babaköszöntőjét. Gergő élénk, mosolygós és immár több mint 4 kilós édes baba! :-)
Nórinak köszönet a mintáért :-)

2014. július 29., kedd

RR - Nórié

Belevágtunk a következő RR-be, egy kicsit megfogyatkozott létszámmal, de nagy lelkesedéssel. Pontosan még én sem tudom, hogy mit fogok hímezni, de az előző talin már megkaptam Nóri micimacis RR-jét. 
Plasztikra hímezzük a gyermekei neveit (Eszter és Vince). Ezek a plasztik betűk kerülnek majd a gyerekszoba ajtajára. Nóri pár betűt már kihímzett, így néznek ki:

Nekem nagyon tetszik, így nagy lelkesen belevágtam az R betűbe:
Nagyon haladós és mutatós minta. Rögtön bele is szúrtam a tűmet az S betűbe, amit ha elkészült, mutatok :-)

2014. július 28., hétfő

Balaton, te csodás

Idén is körbetekertük a Balatont: barátokkal, nyugiban és jó hangulatban. Kihagyhatatlan ez a 3-4 nap. Jövőre lehet pár nap hajókázással is kibővítjük a programot. Beszéljenek helyettem a képek :-) 









2014. július 8., kedd

A végzet ereklyéi

A komolyabb John Green könyv után egy könnyedebb sorozatot vettem elő. Cassandra Clare a Végzet ereklyéi című regényfolyamát, ami a fantázia, az árnyvadászok és a démonok világába vezet minket. Szórakoztató, izgalmas, olvasmányos....nagyon tetszett, szinte egyhuzamban elolvastam az öt könyvet. Idénre várható a hatodik, befejező kötet.