2013. január 23., szerda

Égő

Biztos sokan vagytok úgy, mint én. Gyűjtögettek mindenfélét, ami egyszer majd jó lesz valamire (és általában tényleg jó szokott lenni). Beleszerettek tecnikákba, (esetleg) megveszitek az alapkellékeket, aztán lehet egy gyenge próbálkozáson kívül nem lesz semmi belőle.... vagy nagy szerelem lesz és ezenmtúl gyakran nyúltok majd hozzá! Pár éve vettem egy pirográfot és most jött el az idő, hogy kipróbáljam. Van egy tervem (ajándékötlet) és ehhez szeretném majd használni, de előtte ki szerettem volna próbálni, valami minin. Ez alakult belőle. Nagyon tetszik és látom, hogy még csak alakulgat...lesz ez még jobb is :-)
a próbaalkotás páromnak készült, aki bagolymániás :-)

12 megjegyzés:

  1. Ismerős szituáció, a szalaghímzéssel vagyok így...
    Nagyon jó lett a baglyocska :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A szalaghímzés engem is vonzana, nagyon szépen lehet kombinálni a kereszszemessel. Kíváncsi vagyok, hogy mikor próbálod ki. Lehet majd csatlakozom :-)

      Törlés
  2. Ez is nagyon jó lett! És mit fog benne tartani a bagolymániás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Első ötlet, hogy hangszedőket (lemezjátszóhoz a tű). Aztán még meglátjuk. Lehet festve is lesz, esetleg lakkozva. Még alakul.

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik, szuper lett!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Niki! Én is bekukkantottam a blogodba és nagyon tetszik, azt hiszem gyakran visszajárok majd. Gyakorlás, gyakorlás...egyetértek! :-)

      Törlés
  4. Nekem is nagyon tetszik a baglyos doboz, megjegyzem nem tűnik első probálkozásnak. :) És nekem is az jutott eszembe, olvasván a bejegyzésedet, mit fog benne tartani a tulajdonosa? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Valószínűleg hangszedők kerülnek a dobozva (persze egy kis filcet ragasztva az aljába). De előtte lehet még festeni fogom. Most azt kutatom a neten, hogy lehet ezeket a képeket szépen kifesteni (mivel).

      Törlés
  5. Nahát, ez a bagoly egy karakter! Olyan határozott fizimiskája van, hogy meséket lehet hozzá kitalálni akár - írom ezt úgy, hogy nem vagyok bagoly-rajongó. :)
    Teljesen off, Zsófi, de van neked kutyád vagy cicád? A természet szeretete (ami lejön a fotókról :)) és a kirándulások képei miatt érdeklődöm, ha nem veszed tolakodásnak... :)
    Brigi

    VálaszTörlés
  6. Szia Brigi! Kutyám volt...és jól látod, a természets éa az állatok mindig is közel álltak a szívemhez. Örülök, hogy a képekből is visszatükröződik :-)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett!!! flowerBetty

    VálaszTörlés