2013. február 17., vasárnap

Lassú RR. 5 indulás :-)

Bizony, már az örödik kört fogjuk indítani a jövő héten, már négy közös hímzésünk készült az elmúlt években. A csapat most kicsit megfogyatkozott (különféle okok miatt: babázás, van akinél a hímzés helyett inkább a horgolás és a kötés kapott nagyobb szerepet), de a maradóknak annál nagyobb a lelkesedése. No és az, hogy valaki most nem hímez, az nem azt jelenti, hogy a havi talikra ne jönne szívesen, illetve ne látnánk őket szívesen. :-)
A témám pedig már egy régóta kinézett minta: Lizzie Kate egyik újabb alkotása (a harmadik körben is tőle választottam mintát) a Green Flip. Készen így néz majd ki:
Azon túl, hogy a mondanivalójával teljesen egyetértek, még a minta tervezése is teljesen magával ragadott. Az első rám eső résszel ma végeztem, nagyon szerettem hímezni! 32 countos hímzővásznat választottam hozzá, a végeredmény nagyon kis finom lesz. Jövő hétvégén Tündérke lát minket vendégül, akkor bocsátjuk útjára a kendőket, addig még lehet a felirattal tovább haladok.

4 megjegyzés:

  1. Szép lett, aranyos minta, alig várom, hogy hozzám kerüljön :-)
    A mondanivalójával szintén nagyon egyetértek!

    VálaszTörlés
  2. Játékosan is lehet komoly üzenetet közvetíteni. Talán még jobban, mint szigorral. :) Lehet, naivitás, de ha sokan csak egy kicsit változtatnak legalább, összeadódva az is számít. Hát igen, a minta nemcsak a kedvessége miatt tetszik! :)
    Brigi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, teljesen egyet értek én is a mondanivalóvsl, jók a szinek is.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok, nekem is nagyon tetszik és remélem hímezni is jó lesz!

    VálaszTörlés