2013. március 30., szombat

Betűk...

Az elhúzódó tél kedvezően hat az olvasási kedvemre és időmre (sajnos még nem lehet tekerni a munkahelyre, így a bkv-n is olvasni szoktam), de azért drukkolok a tavasznak, mint olyan sokan mások is. 
Egy régi kedvenc sorozat 11. kötetét olvashattam el Tündérke jóvoltából (papíralapon). A Fekete Tőr Testvériség Újjászületett szerető című kötete nem okozott meglepetést: olvasmányos és pörgős könyv, tetszett.
Mostanában váltogatni szoktam az egymás után olvasott könyvek típusait, hogy még nagyobb legyen a változatosság. A sokak által ajánlott Trónok harca (George R.R. Martin) regényciklus első kötetét a Tűz és jég dala című könyvet is olvastam. Izgalmas, szövevényes történetű, néhol nekem sok volt a leírás (és néha elvesztem a sok nemesi család sűrűjében), de ettől függetlenül szeretném elolvasni a többi 4 kötetet is (és talán párhuzamosan megnézni a tv sorozatot is - azt is ajánlották).

Ennek ellenére egy kis szünetet tartottam és elolvastam egy kollégám által ajánlott krimit (pontosabban két könyvet, folyamatban van a harmadik). John Sandford regényfolyamában Lucas Davenport nyomozó játsza a főszerepet, sajátos stílusában oldja meg a bűnügyeket. A sorozat első két darabja: Soha ne ölj és az Indián vér.
                                                        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése