2013. április 25., csütörtök

Burda

Már lassan itt van április vége és még nem született új bejegyzés....mentségemre szolgáljon, hogy nem sok időm volt blogolni: túráztunk, olvastam, élveztük a jó időt, barátokkal ebédeltünk a Római parton, koncerteken voltunk, tekertünk, tanulunk, barátnőztem, varrtam....és emelett még dolgozunk is :-) És a hétvégén pár napra el is utazunk....de utána mindent bepótolok, ígérem.
Addig is....Burda, no nem szabásmintáról lesz most szó, hanem a Burda-hegységről (Szlovákia), ahol a szokásos céges (Szabi cége) tavaszi kiránduláson voltunk (április 13.). Gyönyörű időben kb. 30-an vágtunk neki a 13 km-es (400 m szint) könnyű túrának. Busszal érkeztünk Helembára az Ipoly torkolatához, majd onnan a gyalog a Burdát megkerülve érkeztünk a Garam torkolatára, Garamkövesdre. Útközben megcsodálhattuk Magyarország panorámáját az esztergomi Bazilikával és a Mária Valéria híddal. Beszéljenek helyettem a képek :-) (Most Szabi egyik kollégájának a fotóit hoztam, mert annyira tetszettek.)
A nagy esőzések után néhol még elsüllyedtünk a nagy sárban :-)5 megjegyzés:

 1. Nekem is tetszenek a fotók! Nagyon jó kis élményekben volt részed, szívesen olvasnék gyakrabban is ilyen élménybeszámolókról!;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Niki! Ígérem hamarosan több beszámolóval is jelentkezem, most érkeztünk haza egy pár napos londoni kikapcsolódásból :-)

   Törlés
 2. Még egyszer is itt vagyok, most épp ezért:) http://kreativannikivel.blogspot.hu/2013/05/dij.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Niki, hogy rám gondoltál. Hétvégén én is kitalálom, hogy kit tiszteljek meg ezzel a díjjal :-)

   Törlés
 3. Jó kis túra... A fotók valóban csodálatosak! :)

  VálaszTörlés