2009. október 1., csütörtök

Hétvége – itt az ősz

Gyorsan telnek a hétvégék, már egy kicsit várom a téli, otthonülős, sütisütős, hímezgetős, pihenős hétvégéket is… de addig is, szombaton nagy családi találkozón voltuk Budakeszi mellett egy arborétumban. Volt: bográcsozás, beszélgetés, ismerkedés, lovaskocsizás, arborétumi séta, sütizés. A családból nem tudott mindenki ott lenni, de így is 50 körül volt a létszám. Jelen voltak unokatesók, nagybácsik, nagynénik, anyukám unokatesói és így tovább gyűrűződtek a rokoni szálak. Ilyen összejövetel általában 2 évente van, jó volt!


családfa….


hosszú asztalok kellettek



csoportkép, bár néhányan nem voltak még rajta

 

Este indultunk Paksra, vasárnap szüret. Mi anyukámmal már egy összeszokott csapathoz csatlakoztunk, így nem volt nehéz dolgunk. 13 órára már végeztünk is és élvezhettük a finomságokat.

 


előtte…


utána :-)

 

És hogy ne csak a hétvégéről essen szó, tegnap összejöttünk a hímzős lányokkal egy kis forrócsokizásra/bodzázásra/kávézésra. Jót dumcsiztunk, Macsinak és Nórinak itt is gratula az új otthonhoz! :-) Hímzés téren most még nem tudok mutatni újat, mert újságos munkán dolgoztam és Macsi RR-jét még nem fejeztem be. De ami késik, nem múlik :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése