2010. március 7., vasárnap

Rég voltam….

Bizony, rég voltam errefelé…sokminden történt, amiről képekben megpróbálok beszámolni…mostanában az időnk nagy részét a szervezés teszi ki, márcsak két hónap :-) Amikor az utolsó bejegyzés született még javában tombolt a tél… és kis túlzással azt mondhatnám még most is… egy kicsit belekóstolhattunk a tavaszba, de ma megint zuhogott a hó…


ilyen is volt …


 

Már említettem, hogy tavaly a szülinapomra Éva egy gyöngyös foglalkozással lepett meg, egy új technikát tanultunk és egy gyönyörű nyaklánccal lettem gazdagabb. Az utóbbi időben én is nagyon kacérkodom a gyöngyözéssel, de azt hiszem az egy teljes, illetve legalább egy fél embert igényelne, én pedig most egy harmadot/negyedet tudok felajánlani neki :-) Azért próbálkozom, íme az eredmény:Ugyancsak karácsonyi ajándékból kifolyólag (csak itt én voltam az ajándékozó)kipróbáltam a tűzzománcozást. Nagyon tetszett és jó ötletnek tartom, hogy vannak helyek (pl.: Madebyyou), ahol van mód kipróbálni, hisz egy otthoni felszerelés kialakítása nagyon sok helyet és pénzt igényelne. A próbálkozásból ez az ékszerszett született:


Ha már időrendbe haladok, akkor egy újabb hóval kapcsolatos élményemet osztanám meg képekben….egy jól sikerült munkahelyi ebédszünet eredménye…. :-) ugye, milyen előnyökkel jár, ha az ember a Népliget mellett dolgozik?! :-)egy hóangyal…

így készült :-)

Visszatérve a kreatív dolgokra, hímzés terén sem tétlenkedtem, sasozom mostanában. Nem a legutolsó állapot, de erről van csak fotóm. Azóta már a sas farktollai és a teste is ki lett hímezve, sőt belekezdtem már a holdba is!


És a sas mellett egy újabb RR kendő hímzésével készültem el. Anitszirk Michael Powell házacskáját böködtem ki. Ez volt életem első MP tervezésű mintája. Már nagyon szerettem volna kipróbálni ezt a tervezőt. Sokan félnek a kontúrjaitól, de nekem nagyon bejött. Az hiszem lesz még ilyen vállalkozásom :-)


Michael Powell: Chapel

 


eddig elkészült hímzések a kendőn… nagyon kíváncsi vagyok a végén milyen lesz az egész, 12 db más-más stílusú MP házacska

 

Az én Lizzie Kate RR kendőmről is teszek fel egy állapotképet, a múlkori RR talin Tündérkénél készült a fotó, akkor már hat blokk elkészült. Azóta Krisztike már a hetediket is kihímezte (remélem hamarosan azt is láthatom :-) ). 

A bejegyzés végére tartogattam a legfontosabb dolgokat időrendben haladva:

1. egy nagyon jó barátomékról tudtam meg, hogy babát várnak, nagyon örülök neki! Direkt nem nevesítem meg őket, mert lehet még nem mindenki tudja, akinek személyesen szeretnék elmondani. Mielőtt mindenki kombinálna, nem keresztszemes lány, bár végülis hímez :-)

2. március 2.-án megszületett Domi, akit már nagyon vártak a szülei! Baba és Mama jól vannak, puszi Nekik!

3. a legdrágább Évának nagyon boldog születésnapot kívánok innen is! Szülinapja alkalmából (is) szeretném veletek megosztani ezt a gyönyörűséget, amit tőle kaptam. (Neki van szülinapja, de én kaptam nemrég ajándékot:-) azért én is készültem:-) )

 ez a gyönyörű bros díszíti a sapkámat, illetve azóta a kabátomat


közelebbről….teljesen bele vagyok szerelmesedve :-) Köszönöm!

Kicst hosszúra nyúlt ez a bejegyzésem, de tényleg sokminden történt a kimaradt időben. Hiányoztatok ám, remélem egy kicsit én is Nektek! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése