2010. szeptember 4., szombat

Garda tó I.

Már két hete, hogy hazaérkeztünk, visszarázódtunk a munkába, de sokszor eszünkbe jut a nászút, nagyon jól éreztük magunkat… na, de kezdem az elején…. az esküvő szervezése folyamán azon is el kellett gondolkodnunk, hogy hova megyünk nászútra. A helyválasztásban nagy szerepet játszott, hogy egyik barátnőmtől kaptunk egy esküvői meghívást Veronába, gondoltuk összekötjük a kettőt, aztán végülis, időpontváltozás miatt az esküvőn nem tudtunk részt venni. Aki ismer minket, annak nem meglepő, hogy a bringákat sem hagytuk itthon. Korán reggel, 6 órakor indult a vonatunk a Keleti pályaudvarról. A bringák miatt kicsit bonyolúltabb volt az út, mivel kétszer át kellett szállni (Bécsben és Innsbruckban). A vonatváltások során szerencsére nem volt probléma. Külföldön (Olaszország és Ausztria) elterjedt gyakorlat, hogy a peronok között lifttel lehet közlekedni, így nem nagyon kellett cipekednünk. A vonatokon általában kultúráltan el lehet helyezni a kerékpárokat.


Este 8 óra körül érkeztünk meg a Garda tó partjára. Az állomástól a kempingünkig még 30 km-t kellett tekerni, így kb fél10-re értünk a szálláshelyre, 10 órára már állt a sátor. :-) Hosszú nap volt, de megérte, mert nagyon szép helyre érkeztünk.

A második nap reggelén elkezdett esni az eső és egészen estig abba sem hagyta, kivéve egy 3/4 órás időszakot, amikor lementünk a partra (közvetlenül a kemping előtt volt) és készítettünk pár fotót, sétáltunk egyet. Egyébként pedig a sátor vízállóságát teszteltük, jól vizsgázott :-)


 




egy ilyen gyönyörűséget is sikerült lencsevégre kapni

A Garda tónál töltött első napunkat az esőnek szenteltük, de nem keseredtünk el, gondoltuk, így legalább letudtuk egy időre. Mivel a útitervünk nem volt szoros, ezért egy nappal tovább is maradtunk a tó partján. Másnapra gyönyörű időnk lett és elkezdtük a tó körüli felfedezést…. hamarosan foly.köv. :-)
 
  1. eva
    on
    Így borongósan is gyönyörű vidék :)
    Kíváncsian várom a folytatást!
  2. Tündérke
    on
    Szép helyeken jártatok, várom a folytatást :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése