2013. október 19., szombat

Talik

Szeptemberben el voltunk kényeztetve talikkal! Az RR talinak ebben a hónapban TZsuzsi adott otthont, ahol megkaptam Anitzsirk kendőjét, amire japán motívumot fogok hímezni (ha elkészültem majd mutatom). Zsuzsinál most nem voltunk sokan, de az ilyen kis létszám előnye, hogy sokkal jobbakat lehet beszélgetni, a kalács és a kakaó pedig hihetetlenül finom volt! Lefotóztam a kendőmet is, jelenleg már három hímzés készült el rá. Szépen alakul!
Egy hétre rá pedig egy régi keresztszemes társunkat, Tűzlilit látogattuk meg Esztergomban. Ezek a talik mindig nagyon emlékezetesek, mivel Katinak van egy csoda-hobby boltja, ahol szerintem napokig lehetne bóklászni és nézelődni. Természetesen ilyenkor sosem jövünk el üres kézzel, bevásároltam szalagokból és farkasfogból, no meg vettem egy nagy hímzőkeretet, amivel majd később lesz tervem. Amellett, hogy sokat beszélgettünk, ebédeltünk egy finomat a közeli étteremben és kipróbáltuk a nemezelést, amit már rég szerettem volna. Nagyon jó kis nap volt!

1 megjegyzés:

  1. Eseménygazdag időszak volt ez számodra hímzésügyileg! :) Sose jöttem volna rá, hogy a virágod milyen technikával készült, első pillantásra valódinak hittem. :) :) Köszönöm a jókívánságot és az információt a találkozóról, nem voltam itthon, így sajnos csak utólag olvastam a beírásodat. Nagyon jó lett volna találkozni a lányokkal, mert feltöltő, inspiráló minden ilyen alkalom! Remélem, legközelebb végre én is ott lehetek, talán novemberben lesz még rá mód!
    Brigi

    VálaszTörlés