2015. január 22., csütörtök

Fb játék

Tavaly januárban csatlakoztam egy facebook-os játékhoz, melynek az volt a lényege, hogy az első öt kommentelőt 2014. évben meglepem valami saját készítésű aprósággal.
"2014!!!!
Az első öt ember, aki kommentel a státuszomhoz, valamikor az évben kapni fog egy apró meglepetést tőlem. Valami kézzel készítettet, egy képeslapot vagy valami más kedvességet ...
Mindenesetre valami olyat, amit szeretettel készítek vagy választok ki. A meglepetés érkezésének időpontja még nem fix, de ha kifundáltam, akkor sem fogom elárulni. Csak annyi biztos, hogy valamikor ebben az évben fog érkezni.

Tetszik az ötlet?! Ennek a öt embernek ugyanezt az ajánlatot kell tennie a saját FB-státuszában. Csináljunk valami kedves dolgot 2014-ben bármiféle különösebb ok nélkül, csak úgy, a maga szépségéért!"

Aki elérhető volt személyesen, azt még az év vége előtt megleptem a következő apróságokkal. Két másik jelentkező januárban és márciusban látogat Magyarországra, így nekik akkor adom át az ajándékot.
Az egyetlen férfi jelentkezőmnek saját készítésű szappan ajándékoztam. A lányok zsepitartókat és Tündérke pedig egy csipkés cipzáros békás tartókát kapott.
Ilyen típusú zsepitartót készítettem már évekkel ezelőtt is, de ezt most az egyszerű elkészítése miatt is ki szerettem volna próbálni. Aki szeretné, itt megtalálja a videót.

Tündérke békás anyaga, amibe én is rögtön beleszerettem, 
a csipkés cipzárt pedig az aliexpress-ről rendeltem

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, úgy örültem neki! :)))
    Teleraktam kis gumibékákkal, ők voltak a kabaláim az egyetemen zh-k és vizsgák alkalmával :D

    VálaszTörlés