2009. március 3., kedd

RR tali és mindenféle

Milyen gyorsan telnek a hónapok… a hétvégén Györgyi látott vendégül minket, immáron harmadszor (3 éve tartanak a kis találkozóink :-) ). A figyelem középpontjában Löpke állt, a fekete kismacska, aki mindenkit egy kis játékra, simogatásra buzdított. Múltkor Tündérkénél gyöngyöt fűztünk, a mostani talira pedig kötést terveztünk. (Nálam lehet majd zsugorkázni fogunk majd novemberben.) Nekem sajnos most sem jött meg a kötéshez a kedvem, pedig újfent kipróbáltam….na, várok még pár évet :-) A többiek viszont mutogattak munkákat és kötögettek is. Természetesen a beszélgetés és a besütizés sem maradt el. Köszönjük a sok finomságot, figyelmességet Györgyi! :-)

A hétvége maradék része ecsetkezeléssel és bicikli szervízeléssel telt el (jól halad az új családtag átalakítása, talán a hétvégén már használhatom is- akkor mutatok majd fotót). És megjött a tavasz! A héten már bicajjal járok végre, búcsút mondtam a BKV-nak, legalábbis remélem egy jóidőre.

Kaptam egy blogbarátság díjat! Mostanában mindenféléről lehet olvasni a blogokon, de azt hiszem talán ez a legfontosabb eddig, amit kaptam, köszönöm Vica és Dominika :-)Mutatnék egy érdekes oldalt, ahol kirajzolódik a blogod felépítésének megfelelő ábra, “virág”. Nekem nagyon tetszik az enyém, kicsit szövevényes. Ha érdekel a tied is, itt elkészítheted :-) (Köszi a linket Évinek!)
Mindegyik színnek megvan a jelentése, egy-egy oldalösszetevőt jellemez. A honlapon megtekinthető.

 1. Györgyi
  on
  Sofie, nagyon aranyos vagy!
  Majd valamikor mélyebben elmerülünk a kötés rejtelmeiben, ígérem, és akkor jobban megkedveled!
 2. Sofie
  on
  ok :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése