2010. június 24., csütörtök

Újra szeretetvarázs

Az utóbbi hetekben állandóan az esőzésektől, a károktól, árvízhelyzettől volt hangos a sajtó. Bizony nagy a baj és minden segítség elkél. Sokfelé indítanak gyűjtést, én egy kicsit másféle segítési lehetőséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Két éve az összefogásunk eredményeképpen a dévai gyermekotthon lakóinak sikerült szebbé tenni az otthonukat (én akkor egy Margareth Sherry sünit hímeztem és Tündérkével közösen falvédőt varrtunk belőle), most újraindul a szeretetvarázs és az árvízkárokat szenvedett gyermekes családokat, gyermekeket szeretnénk támogatni. Csatlakozz Te is! :-)

Felhívás: “A 2 évvel ezelőtti szeretetvarázs akció sikerei kapcsán Ejjkukk Detti kezdeményezésére újra szeretnénk indítani a jótékonysági oldalt, sajnálatos esemény, a 2010 nyári, nyár eleji árvízek károsultjai javára. A szeretetvarázs akció a gyermekek felkarolására, megsegítésére szerveződött, e hagyományt folytatva az árvízkárokat szenvedett gyermekes családokat, gyermekeket szeretnénk támogatni a résztvevők által készített ajándékokkal. Hiszünk a kézzel készített termékek által közvetített szeretet erejében, az összefogás és a segítség nagyszerű voltában.
Mire gondolunk: sok család mindenét elveszített az utóbbi hetekben. Ágyneműt, játékokat, könyveket, az otthon díszítését, szépítését szolgáló tárgyaikat. Sok otthont újra kell építeni, újra be kell rendezni, lakhatóvá, barátságossá kell tenni. Egy baba, egy takaró, vagy párna is sokat jelent az egyébként is szegényes körülmények
között élő,a segítségre  rászoruló  családoknak. Sok-sok dologra szükség lesz, ha mi egy kis szegmenst támogatunk, a gyermekeket, az már nagy segítség. Az ajándékok, felajánlások gyűjtésében, a rászorulókhoz való eljuttatásban a Magyar Máltai Szereteszolgálat lesz a partnerünk. A gyűjtések helyszínét, időpontokat folyamatosan közöljük a http://www.szeretetvarazs.blogspot.com/ oldalon.
Az akció befejezése, az ajándékok leadása szeptember közepére várható, az átadás pedig szeptember végére.”

Tapasztald meg Te is, hogy milyen jó dolog adni! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése