2008. április 22., kedd

Vasparipa összeállt

Forrás: Sofie világa | 2008 április 22.
Tegnap összeállt a csapat, elértük a maximális létszámot (5 fő), annyian jelentkeztek, hogy egy másik MÁV-os csapat is regisztrált :-) Gyűjtjük a kilómétereket és ez a közös tekerés össze is hozza majd a csapatot. Jó érzés!


Sokminden történt még az elmúlt időszakban, nem írok mindegyiknek külön blogbejegyzést, inkább egybe.


Vasárnap voltunk CM-en, idén először szervezőként is. Nem hittem volna, hogy fizikailag ennyire fárasztó, de közben nagyon jó érzés. Rengeteg bicajos jött el (becslések szerint 80 ezer, amivel megdöntöttük a tavalyi 50 ezres csúcsot), így az oktogonnál 3 órán át koordináltuk a forgalmat. Képeket otthon teszek fel :-)


Kicsit időrendbe vissza haladva….a vasárnap délelöttünket a Milenáris Velodromban töltöttük. És mi is volt ott? Sütkérezés, kerékpárverseny, bringapóló, Bodrogi Laci interjú (dedikálta a bicajom!!!!), szervezői gyűlés, reggeli, barátok (Éváék és Macsi is kint volt Szilárddal)….jó volt nagyon!


Mutatnivalóm is van hímzésügyben, mivel a meglepi szülinapi ajándékosom ma ünnepli a szülinapját (Krisztinek boldog szülinapot! :-) ) és tegnap a vihar előtt septiben felköszöntöttük. De ezt majd egy külön bejegyzésben és otthonról képekkel:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése