2008. november 18., kedd

Hétvége és egyebek

Először kezdem a hétvégével és egy fontos dologgal: Sanyi itt is nagyon boldog szülinapot kívánok! Remélem jól telt a napja! :-)

Hétvégén új szerzemény költözött a lakásba, egy hűtő, ami igazából nem új, hanem kicsit használt, így a szombatom ráment, hogy kipucoljam, beállítsam, kihúzzam, átszereljem a mélyhűtőajtót (egy segítő kéz megfordította a hűtőajtót, csak a mélyhűtő ajtaja maradt úgy :-) )…. de a végén kész lett (én is…. :-) ), rendben üzemel, tetszik. Viszont ez kisebb, mint a régi, így lehet kerül majd fölé néhány új polc…

Vasárnap pedig barátnőmmel és párjával töltöttem, ikeáztunk, főztünk, sütöttünk, jól bekajáltunk, beszélgettünk, hímeztünk (khmmm….nekem nem nagyon sikerült), kicsit aludtam is, képeket nézegettünk…megint jól sikerült.

Tegnap megjött az eBay-en megrendelt könyvem. Nagyon szuper! Már alig várom, hogy hozzákezdjek, de előtte még befejezem a mostanit: Frank McCourt Tanárember (ezt Patti ajánlotta és adta kölcsön). Olvastátok már?

Másik örömöm, hamarosan kapok kölcsön egy digitális fényképezőgépet, úgyhogy nemsokára képekkel is megörvezndeztetlek Titeket! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése