2009. január 21., szerda

Mindenféle

Most még sajnos nem tudok képet mutatni hímzésügyileg, mert újságos munkák készülnek, készültek. De majd hamarosan, ha megjelennek…

Múltkor bevásároltam néhány anyagot az ikeában, azokból tervezek varrni ezt-azt, ha lesz egy kis időm (remélem a jövő héten/hétvégén). A lányok ajánlottak a közelben (Király utca) egy röltexet, amit ma fogok feltérképezni. Nagyon szeretem az ilyen boltokat, annyi minden apróságot találok, ami majd nagyon jó lesz valamihez, igazi kis gyűjtögető vagyok ám :-)

Mostanában sok blog ünnepli a szülinapját, Naomié is, akinek ezúton gratulálok, érdemes megnézni bejegyzéseit, kreatív alkotásait… nem utolsósorban, ha szerencsés vagy, nyerhetsz is :-)


 

Egy kevésbé vidám, de annál nemesebb dologgal folytatnám. Sokak készítettünk ajándékot jótékonysági céllal, rászorulóknak (pl hajléktalan ovis projekt, szeretetvarázs), részemről mindig is pártoltam az ilyen kezdeményezéseket. Ma olvastam Mesi blogjában az alábbi felhívást. Egy barátnőjének véletlen baleset következtében leégett a lakása, édesanyja megsebesült, kórházban fekszik, kiskutyájuk elpusztult, a lakás és a személyes holmik teljesen odalettek. Barátok, ismerősök segítségével tervezik a lakás helyreállítását és berendezését. Bármilyen kézzel készített ajándéknak, használati tárgynak örülnének, ami otthonosabbá teheti az új lakot. A lakás mostani siralmas állapotáról, részletekről Mesi készített egy blogot, itt lehet nyomonkövetni a változásokat is. Ha nincs is lehetőséged, hogy felajánl valamit, már az is nagy segítség, ha terjeszted a linket. Köszi!

 

És végezetül egy kicsit vidámabb dolog, Évi mixei között bogarászva akadtam rá Sylvie blogjára, ahol a csodás képekben lehet gyönyörködni. Egy ízelítőül, jöhetne már a nyár… vagy én mehetnék már oda, ahol ilyen szép a táj, az idő…Grassina, Firenze

 1. Tündérke
  on
  Hű, ezek a képek tényleg gyönyörűek :-) )
 2. pocomanka
  on
  Miért pont csak saját kézzel készített ajándékok?
  Mi van a nem kreatív olvasókkal? (pl. én:))
 3. Sofie
  on
  Azért gondoltak főleg a saját készítésű dolgokra, mert azok általában nem kerülnek sokba, inkább a befektetett munka a nagyobb és ezzel az értéke is megnő. Bár értem, hogy ez téged hátrányosan érint…. ha nagyon szeretnél segíteni, akkor kitalálhatunk valamit… :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése