2014. november 8., szombat

Sorsfordítók

Jodi Picoult újabb megrendítő, magával ragadó és erősen elgondolkodtató könyve a Sorsfordítók.
"Tizennyolc éven át egymás mellett laktak. Mindent tudtak egymás viselt dolgairól. A Hart és a Gold család élete elválaszthatatlanul összefonódott. A gyermekeik is együtt nőttek fel, nem csoda, ha Chris és Emily barátsága a középiskola évei alatt szerelemmé érett. Valódi lélektársak voltak de egy nap szörnyű hír érkezik a helyi kórházból. Emily öngyilkos lett. A halálos lövés Chris édesapjának fegyveréből származik. A fegyverben maradt még egy golyó, ezt Chris elmondása alapján neki szánták. Ugyanis a két kamasz titkos egyezséget kötött. A különös tragédia széttépi a két család közti szoros köteléket. Chris az egyetlen, aki tudja a titkot az egyezségről, de vajon az igazság megmentheti-e a barátságot, és van-e feloldozás? Megrendítő és elgondolkodtató regény a családi kötelékekről, és a legnagyobb áldozatról, amit a szerelemért hozhatunk."

4 megjegyzés:

  1. Érdeklődéssel olvasom a blogodat, az úti emlékek igazán magukkal ragadóak! Csak elnézést, elgondolkodtam, nem tolakodó-e, hogy lépten-nyomon kommenteltem, ezért lettem visszahúzódóbb. A zöld bejegyzéseiddel mélyen egyetértek, fő kedvencem pedig a kreatív rovatod. :) Örömteli alkotást!
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Brigi! Dehogy vagy tolakodó, minden hozzászólásnak nagyon örülök! És ilyenkor rá is döbbenek, hogy most mennyire elhanyagoltam a blogot, pedig utaztunk, olvastam és kreatívkodtam is sokat....de majd most bepótolom :-)

      Törlés
  2. Kedves Sofie!
    Remélem a karácsonyi készülődés miatt késnek a bejegyzések.Békés karácsonyt és boldog új évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm a kedves sorokat! Neked is nagyon boldog karácsonyt kívánok! Az elmúlt időszakban zsúfoltak voltak a napok, nem jutottam a blogoláshoz, de most igyekszem pótolni :-)

      Törlés