2012. március 11., vasárnap

Két új családtag

Már régóta terveztük, hogy a hosszútávú túrákra, munkába járáshoz beszerzünk két túrakerékpárt. A héten ők kerültek hozzánk. :-)
Használtan vettük őket a Maxi-bikenál. Ajánlom őket annak, aki jó minőségű, karbantartott használt gépet szeretne venni reális áron. (A szépséges Moseremet is náluk vettük.) Kihasználva a tegnapi szép időt, kipróbáltuk a bringákat és kitekertünk a Kopaszi-gátra. Sajnos a kemény tél miatt már pár hónapja nem bicajozunk, a mostani kis mozgás nagyon-nagyon jól esett. Lehet hétfőtől már bringázunk is a munkába.
(A bringámon szinte semmit sem változtatunk, annyira jól össze van rakva, egyedül a stucnit és a fékkart cserélte le Szabi, egy másik meglévőre - a képen még a régi van.)
Tomi kedvéért a felszereltség:
1. KTM: alu váz, Shimano Deore LX fékek/ fékkarok, Shimano Deore LX és XT váltó, Richey kormány, stucni, szarv, nyeregcső, Mavic felni, Continental  köpeny
2. Cheyenne: alu váz, Shimano Deore fékek/ Avid fékkar, Shimano Deore LX és XT váltó, Shimano agydinamó, duplafalú szegecselt felni, Velo BioLogic zselés nyereg, Truvativ race kormány, Schwable köpeny 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése