2013. december 18., szerda

Zene füleimnek

Az utóbbi időben voltam pár koncerten amit érdemes megemlteni, az élőzenének mindig is egy különös varázsa van.
Talán már ajánlottam itt nektek ezt a fiatal bandát, akiknek üdítő elmenni egy-egy koncertjére. A régi nagyokat (Rolling Stones, Doors....) idéző dallamvilág, mégis frissességgel töltve....ők az Ivan and the Parazol. Legutóbb az A38-on hallhattuk őket.
 

December elején voltunk Colorstar koncerten is a Gödörben, inkább csak a megörökítés miatt írok róluk, nekem annyira nem jöttek be. Egy idő után eléggé egysikú a zenéjük, igazából a barátok miatt mentünk el :-)
Colorstar
 
A következő együttes viszont nagyon tetszett...most ünnepelték a 30 éves fennállásukat, először jártak Budapesten, a Depeche Mode és a U2 dallamvilágával rokon... a Camouflage a Dürer kertben lépett fel. Nagy élmény volt! (Ha nem ismered őket, akkor két szám, amit érdemes meghallgatni: Love is a shield, Great commandment.) Érdemes az előzenekarukat is megemlíteni, a lányokból álló banda a Black nail cabaret játszott előttük (hasonló világ).
 
Camouflage
 
És aki mindent vitt....a felújtott Zeneakadémiában hallgattuk meg Snétberger Ferenc szólóestjét. Remélem őt mindenki ismeri, aki még nem, annak kötelező! A kedvenceim: Song to the East, Childhood.
Snétberger Ferenc 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése