2009. február 9., hétfő

Születésnap


Igen, ma ünnepli 1 éves szülinapját a blogom!!! Köszönöm mindenkinek, aki olvasgatott, meglátogatott, hozzászólt, támogatott, bíztatott és figyelemmel kísérte az életem egy részét.

Még a blog beindítása után helyeztem el egy látogatottsági számlálót az oldalon és az is lassan eléri a 6000-et. Köszönöm!

Hálából egy kis játékra hívlak Titeket. Szeretném meglepni egyikőtöket egy általam készített zip-es tartókával. Ha szeretnél bekerülni a kalapba, akkor hagyj egy hozzászólást 2009. február 15.-e éjfélig, február 16.-án sorsolok. :-)  

Kíváncsi vagyok, hogy ki miért jár hozzám, mit szeret és nem szeret a blogban, örülnék neki, ha megosztanád velem. :-)


ajándékba :-)

 

És hogy ne csak a blogszületésnapról essen szó, tegnap volt egy éves a kis Gergő is! Boldog szülinapot Neki :-)
 1. eva
  on
  Rokonlelkek találkozásának helye!
  :) )
  Ami gond: a hozzászólások előtti örökös számolás.
  :( (
 2. Bnorka
  on
  Szia Sofie!
  Gratulálok az évfordulóhoz!
  Nagyon szeretem, hogy egyre több újdonságot kipróbálsz. Jó látni a sikereidet. És persze nagyon lelkesítőek a kerékpáros beszámolók is!
 3. Krisztinka
  on
  Szia Zsófi,
  Gratulálok a blog első szülinapjához. Hogy mit szeretek benne, miért olvasom minden nap? Mert sokoldalú, receptektől kezdve túraleírásig minden megtalálható, remek a fogalmazása és rengeteg ötlet meríthető belőle. Sok olyan rendezvény is előtérbe kerül általad, amikről egyébként nem nagyon hallani.
  Hasonló folytatást kívánok a következő évre is:)
 4. Tündérke
  on
  Boldog blogszülinapot kívánok! :-) ))
  Hogy miért járok ide? Jó látni a szépséges alkotásaidat, olvasni a biciklis és egyéb kirándulásaidról, fincsi receptekről, eseményekről, életed történéseiről :-)
 5. Csaba
  on
  Kedves Éva! Bocsánat Sophie de erre reagálni kell!! :( Nem árt ez a gyakorlás mert hamarosan EZT FOGOD TANÍTANI:( A Blogodnak hosszúhosszú éveket meg sorokat sok JÓ KÉPPEL és hasonlóan jó beszámolókkal!
 6. pocomanka
  on
  Jó reggelt Sofie! Tegnap bekukkantottam, de időm sajna nem volt. :(
  Örülök, hogy szülinapos lett a blogod, abban pedig bízom, hogy még sok ilyen lesz. Majdnem egyszerre kezdtük:)
  Nagyon tetszik az elnyerhető ajándék és akkor itt egy picit elszomorodom, mert a sorosolásokon én sosem vagyok szerencsés:((. De nem baj:)
  A blogod? Az előttemlévők már minden leírtak. Szeretem, mert érdekes. Tetszik a blogodon keresztül átszűrődő életszemléleted. Sőt, talán nem túlzok, ha azt írom követendő.
  Nem ragozom, csak örülök neki:)
  Nagyon szép napot!
 7. Sofie
  on
  Köszönöm a jólívánságokat :-)
 8. Györgyi
  on
  Szia Sofie, boldog blogszülinapot!
  Én azért szeretek hozzád járni, mert látszik, milyen sok minden érdekel, és ezekről mindig be is számolsz. Szeretem az utazásos-bringás bejegyzéseket, a varrós, hímzős, főzőcskés bejegyzéseket is.
 9. fitri
  on
  Boldog blogszülinapot! Annyira jó Téged olvasni. Még sok sok bejegyzést, és sok látogatót kívánok! Én is újrakezdtem ;) Tőled ismét kedvet kaptam a blogoláshoz :)
 10. pocomanka
  on
  Jó reggelt Sofie! Milyen volt a htévégéd? Remélem kipihizted magad! Kellmes napot kivánok a hétfőhöz és ne felejtsd, mindjárt péntek:))
 11. pocomanka
  on
  Amúgy hol vagy???? :)
 12. Sofie
  on
  Itt is vagyok!
  Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Hamarosan közzéteszem a sorsolás végeredményét :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése