2012. március 23., péntek

Meglepetés Nórinak

2012. március 20.-án megszületett Eszter, Nóri (Moklin) és Peti kislánya, akit már nagyon vártunk. (Itt is szívből gratulálok!!!) Neki készült egy közös ajándék, amiben huszonegyen vettünk részt. Dagi állatokat (Heritage) hímeztünk és a hímzésekből Krisztivel (Anitzsirk) varrtunk kész ajándékokat. Készült egy babatakaró, egy zsebes tároló és egy kis zsák. Ha Nóriék hazaérkeznek a kórházból, akkor már otthon fogja őket várni a meglepetés csomag. Nagyon élveztük az alkotást, varrást, bár a nap végére rendesen elfáradtunk (kettőnknek 9 órát vett igénybe a három ajándék elkészítése). De jó volt a társaság és a cél, így hamar elszaladt az idő, megint sokat tanultam a varrásról és jól éreztük magunkat :-)

ez a 19 minta szerepel az ajándékokon (ismerős lehet annak, aki
régóta olvas, mert ez volt az első RR kendőm témája is)

az én méhecském
Mivel a többieknek is meg szerettük volna mutatni az ajándékokat, így készültek a varrás közben  fázisfotók, ezekből egy kis montázs:

És a kész ajándékok:

A résztvevőknek köszönet, hisz mindenki időben elkészült a hímzéssel és (remélhetőleg) sikerül nagy örömet okozni az újdonsült szülőknek :-)
Résztvevők (ad hoc sorrendben): Polly, Iancsa, Sziga, Kapcsa, Györgyi, Fitri, Pergőke, Yola, Tündérke, Gyerkőcök, Judit.6,  MSMacska, Wilimama, Bnorka, Huligánlány, Esztipiros, xDóra, TZsuzsi, Tűzlili, Anitzsirk és én :-)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek! Köszönöm a varrással járó rengeteg munkát!

    VálaszTörlés
  2. Osztatlan sikert aratott. Imádom őket, Eszter még mérsékelten érdeklődik, de azért már megmutattuk neki. :)
    Köszönjünk mindenkinek. Sofie, Kriszta nektek külön köszönet az összeállításért is!

    VálaszTörlés
  3. Itt is megírom, hogy köszönjük szépen a csodaszép készre varrást :)

    VálaszTörlés