2008. június 30., hétfő

Bowling, Agárd, tekerés

Forrás: Sofie világa | 2008 június 30
Ahogy írtam, jól sikerült a hétvége….már kezdődött a pénteki bowlinggal :-) Sikerült meglepni Andit és Tamást, jót játszottunk (a végén sikerült egyet nyernem is, nem hiába, biztos segített az egy év tekézés:-) ), Bálint is megismerkedett a bowling golyóval…. köszi Éva a szervezést, valamikor majd megismételhetjük!


(Strike Bowling Club (Bp., Budafoki út) - a hellyel kapcsolatban csak annyit, hogy nagyon rendesek voltak, még a biciklit is betehettük a pálya mellé, csak ajánlani tudom.)


Szombat reggel 7 óra körül indultunk Agárdra a régi 7-es úton. Egy ideig (főleg Budapesten belül) bicilliút vezet, majd a 7-esen kell menni egy darabon és utána a kisebb városokban már van külön bicikliút vagy mellékútra való terelés (ez a két évvel ezelötti állapothoz képest újdonság volt). Majdnem minden évben megyünk le egy hétvégére Robi egyik volt osztálytársához. Ez a két nap a pihenésről szokott szólni, sokáig alszunk, kártyázunk, bóbiskolunk az árnyékban….ez a két nap se szólt másról, kivéve az oda- ás visszaúti tekerést (60 km háztól házig). Vasárnap f6 körül indultunk, a 7-esen volt is egy kis dugó két koccanó autós miatt, de ennek ellenére haladós volt (főleg nekünk, mert az álló autók mellett el tudtunk jönni). Teszek majd fel otthonról pár képet.


A lábam már egész jól van, a tekerésnél egyáltalán nem fájt, viszont a seb miatt (is) nem fürödtem a tóban, nem akartam, hogy kiázzon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése